041 816 591

O nas

NAŠ VELEPRODAJNI PROGRAM OBSEGA:

Po dvajsetih letih lahko s ponosom rečemo, da lahko našim kupcem ponudimo celotno paleto hišnega tekstila; servete, brisače, posteljne garniture, rjuhe, namizne prte, zavese, odeje, prešite odeje in vzglavnike. V naši proizvodnji pa lahko našim kupcem izdelamo  ženske haljice za gospodinjstvo, predpasnike, hlače, termoflis brezrokavnike, termoflis jopce in šale.  Na zalogi imamo več kot 200 različnih vrst tkanin za zavese, tako da lahko našim strankam po njihovih željah izdelamo kakršnokoli zaveso.

PREDSTAVITEV NAŠE MALOPRODAJNE TRGOVINE

Šiviljstvo Knez je družinsko podjetje, ki je začelo z obratovanjem leta 1996.

Prvi proizvodni program je bila izdelava ženskih halj in predpasnikov, pozneje pa smo pričeli z uvozom celotnega programa hišnega tekstila (odeje, zavese, posteljnina, brisače, namizni prti).

Podjetje se je ukvarjalo predvsem z veleprodajo, septembra 2006 pa smo odprli tudi trgovino na drobno. Po dveh prizidkih maloprodajni prostori sedaj obsegajo že okrog 800m2.

V naši maloprodaji lahko sedaj vsak najde kaj za sebe. Naša ponudba zajema spodnje perilo, oblačila za prosti čas, elegantna oblačila, celotni hišni tekstil, pozamentarijo, darila iz brisač,…